Compania West Network

West Network este o companie romaneasca, cu capital autohton infiintata in anul 2006 de o echipa de entuziasti ai IT-ului din Romania cu o experienta dobandita in ani de activitate in diverse domenii IT. Expertiza West Network cuprinde proiecte din cele mai variate zone ale tehnologiei informatiei: securitatea informatiei, dezvoltare aplicatii software, implementare aplicatii de business, si e-commerce, dezvoltarea si implementarea de sisteme complexe, dezvoltarea de solutii informatice utilizand utimele tehnologii.

Extinderea si perfectionarea paletei de servicii West Network este un proces continuu, pentru a putea acoperi necesitatile IT ale unei piete in continua dezvoltare.

Misiunea noastra

Misiunea West Network este de a crea parteneriate de incredere si de lunga durata cu clientii si partenerii sai.

In colaborare cu noi, clientii nostrii isi pot atinge cu usurinta obiectivele propuse, prin folosirea mult mai eficienta a serviciilor IT. Pentru a obtine asta, West Network pune la dispozitie profesionisti orientati catre client, gata sa raspunda prompt cerintelor acestuia, ingineri bine pregatiti tehnic, un serviciu de suport de exceptie, solutii inovatoare pentru toate nevoile IT, incluzand proiectarea, instalarea si mentenanta retelelor de calculatoare precum si infrastructurilor virtualizate in datacentere.

WEST NETWORK
contacteaza-ne

Obtine o cotatie pentru suport IT adaptata infrastructurii companiei tale

West Network a implementat sistemul IT al companiei noastre, reusind cu succes sa gestioneze, la nivel national, un proiect complex de implementare IT, cu respectarea unor standarde stricte si a unor termene limita stranse.

Diaverum Romania

Doresti suport pentru infrastructura IT la nivel national?